Najdi servis
Další události najdete v levém sloupci po výběru článku z této nabídky nebo po stisku tohoto tlačítka
Další články o spotřebičích najdete v levém sloupci po výběru článku z této nabídky nebo po stisku tohoto tlačítka
Další rady jak na to najdete v levém sloupci po výběru článku z této nabídky nebo po stisku tohoto tlačítka
 Další slovíčka najdete v levém sloupci po výběru článku z této nabídky nebo po stisku tohoto tlačítka


Multi-flow

Není třeba přemýšlet kam potraviny umístit.

Systém Multi-flow v chladničkách No Frost rozděluje chlazený vzduch rovnoměrně po celém vnitřním prostoru chladničky a zajišťuje vynikající podmínky v celém skladovacím prostoru. Graf chlazení Multi-flowDíky konstantní teplotě v chladničce nebudete muset přemýšlet, kam které potraviny umístit. V kombinaci se sytémem inteligentních senzorů 6.smysl (systém elektronického řízení) dokáže vždy nasměrovat chladící výkon přesně na správné místo, a zajistit tak optimální spotřebu energie."

Rychlé zchlazení

Graf množení bakterií No-Frost Díky rychlejšímu zchlazení se zabrání růstu a tvorbě bakterií. Růst bakterií snižuje kvalitu potravin. Díky No Frost a jeho rychlému chlazení se zvyšuje kvalita potravin.

Z katalogu Whirlpool


Systém klapek MultiFlow

Systém MultiFlow "Unikátní systém umožňující rychlé zchlazení uložených potravin. Vhodné především pro nápoje. Nastavením klapek lze usměrnit proudění chladného vzduchu uvnitř chladničky. Účinnost chlazení je tak o 30% vyšší oproti běžnému systému a časově úspornější."

Z katalogu Candy


Komentář
Systém proudění vzduchu Multi-flow můžete najít především ve spojitosti se systémem mrazení No Frost, kde zajišťuje rovnoměrné rozložení teplot v mrazničce i chladničce. Jeho provedení může vypadat u různých výrobců mírně odlišně.

Také v katalogu Whirlpool se uvádí v úzké souvislosti pojmy No Frost a Multi-flow. Protože je nepochybné, že systém nuceného oběhu vzduchu zajišťuje rychlejší dosažení správných teplot i v chladničce (viz graf z katalogu Whirlpool), musí následkem toho být i prodloužení doby trvanlivosti potravin.
Je zde poukázáno také na závislost rychlejšího dosažení správných teplot na omezení růstů bakterií.


Miloš Chadt
milos@chadt.cz
milosch@centrum.cz

obrázky: Candy, Whirlpool


Články s podobnou tématikou:



Přepne na další téma
Předchozí seznam článkůSeřadit podle abecedySeřadit podle dataDalší seznam článků
Předchozí seznam článkůSeřadit podle abecedySeřadit podle dataDalší seznam článků

Poslední aktualizace 19.04.2016 00:00

Založení stránek
20.7.2005



Staňte se fanoušky, dovíte se o nových článcích v předstihu.